Fremtidens Bæredygtige Fødevareproduktion

Få inspiration til at nyttiggøre potentialet i
morgendagens bæredygtige og innovative danske teknologibaserede fødevareproduktion i verdensklasse
 
 
 
 
Konferencens tematiske hovedspor
 
  • EU som medspiller - forståelse for mulighederne i både EU`s og Danmarks rammevilkår - givet gennem politikker, mål og prioriteringer.
  • Formidling af viden og inspiration om, og potentialet i, den grønne omstilling gennem innovative processer og teknologier, elektrificering, energioptimering mv.
  • Inspiration til udvikling og ibrugtagning af nye grønne, intelligente processer og teknologier i hele værdikæden - fra mark & stald over forædling og distribution af danske fødevarer frem til forbruger.
  • Kompetencer og ny viden - formidling af forskning og visioner for uddannelse af fremtidens europæisk orienterede landbrugsleder / landmand.
  • Finans - EU`s støtteprogrammer, bæredygtig driftsøkonomi samt fødevaresektorens direkte og indirekte bidrag til dansk samfundsøkonomi og beskæftigelse.
Det komplette program er under udarbejdelse og vil omfatte indlæg af beslutningstagere og eksperter indenfor rammevilkår og hele værdikæden indenfor fødevareproduktion. 
 

Information om arrangementet

Dato og tid Tirsdag d. 17. marts 2026 kl. 09:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist Fredag d. 13. marts 2026 kl. 20:00

Sted Gram Slot (Den Holstenske Lade)
Slotsvej 56
6510 Gram

Arrangør

DKsyd TV
Tlf. +45 21254222
formand@dksyd.dk

Hop til start tilmelding